Helen Adriana: Adem naar zelfheling (breath work sessie)

Helen Adriana gaat je meenemen op een sjamanistische innerlijke reis. Na jarenlang bij verschillende Sjamanen over de wereld in de leer te hebben gezeten, werkt ze nu met haar geleerde tools om anderen te helpen. In deze sessie laat ze je de kracht van ademhalen zelf ervaren onder begeleiding van de sjamanen drum.    

In deze presentatie ontdek je verder:

  • De werkwijze van Helen.
  • Het belang van breath work en wat het voor je kan doen.
  • Een breath work sessie waarin je zelf de kracht ervan kunt ervaren.

Helen werkt voornamelijk vanuit het sjamanisme met diverse plantmedicijnen, trauma release behandelingen en breath work. Ook heeft ze een eigen microdoserings programma ontwikkeld. In deze sessie laat ze je de kracht van het ademhalen ervaren via een ‘verbonden ademhaling’. Dat betekent alleen ademen door de mond. Adem in door je lippen te tuiten. En als we inademen blazen we de buik op als een grote ballon. Als we uitademen mag je je kaken lekker ontspannen en diep uitademen met je mond open.

Hierbij kun je van alles ervaren. Zoals tintelingen door je lijf, verkrampingen in je voeten of je armen, je handen kunnen verkrampen (als een soort klauw). Weet dat dit allemaal normaal is en erbij kan horen! Er kunnen allerlei emoties naar boven komen, verdriet, maar ook blijdschap. Je kunt sensaties in je lichaam voelen zoals pijn in je knie, rug of schouders. Als dat gebeurt adem je rustig naar die plek in je lichaam.

Leg een kussentje onder je hoofd en zorg ervoor dat je nek daarbij vrij is. Zorg dat je armen naast je lichaam liggen en je benen iets uit elkaar. In de sessie last Helen een paar momenten in waarop we gaan ‘releasen’ door ons lichaam te ‘shaken’ en schudden met onze armen en onze benen. Daarna gaan we weer terug naar de verbonden ademhaling. Deze cirkel wordt een aantal keer herhaald. Daarna blijf je een aantal minuten in stilte liggen en voel je na wat het voor je heeft gedaan. Wat wilde er gehoord of gezien worden door jou? Laat het allemaal even rustig integreren.

Ervaar nu via de video de sjamanistische breath work sessie onder begeleiding van Helen.