drs. Henk Fransen: Verhoog je trilling

Meer dan 30 jaar is drs. Henk Fransen arts geweest en hij heeft deze titel vrijwillig opgegeven om zijn missie te leven. Een missie die gaat over ‘Genezend Vermogen’ op ieder vlak in je leven. Zodat jij ieder aspect van je leven naar een hoger plan kunt tillen: gezondheid, werk, geld, relaties en vrije tijd. Hij heeft veel mensen geholpen met kanker, waarbij hij reguliere en alternatieve geneeskunde bleef combineren. Dit heeft hem veel geleerd over het genezend vermogen wat we allemaal in ons hebben en hoe we dit kunnen activeren. In deze presentatie gaan we dat ook doen. Ook leer je bovendien waarom dit intense tijden zijn op aarde en hoe je in vertrouwen kunt blijven dat het een hoger doel dient.

In deze presentatie ontdek je verder:

  • Waarom het, in deze tijd, steeds belangrijker is om onze lichtfrequentie te verhogen.
  • Hoe je steeds meer (innerlijke) vrede kunt ervaren.
  • In wat voor tijd we ons nu bevinden op aarde en hoe jij daar onderdeel van bent.
  • Dat we zoveel meer potentie en lichtkracht in ons hebben dan we bewust zijn.
  • Hoe je jouw lichtkracht kunt activeren.

Het onderwerp van deze sessie is: verhoog je trilling. Je kunt je zelfgenezend vermogen activeren op 5 niveaus: lichaam, gevoelens, denken, relaties en de ziel (wie we ten diepste zijn). De potentie van ons zelfhelend vermogen is bijna onbegrensd. Maar laten we daarmee niet wachten tot we ziek zijn. We kunnen ons zelfhelend vermogen het makkelijkst toepassen als we nog gezond zijn. Preventie dus. In de laatste jaren (mede door de opkomst van corona en een mogelijke controlemaatschappij die hij liever niet voor zijn kinderen wil zien) besefte hij dat het niet alleen belangrijk is om ons zelfhelend vermogen te activeren, maar ook onze lichtfrequentie te verhogen. Om sterk te staan in de uitdagingen van deze tijd.

Het kan zijn dat drs. Henk Fransen dingen benoemt die voor jou anders in elkaar zitten of voor jouw gevoel niet kloppen. Laat dat voor dit moment gewoon los, richt je op dat wat jou raakt. Richt je op dat in zijn verhaal wat jou een goed gevoel geeft, wat jou tot leven brengt en bouw dat uit. Voel je vrij om zijn woorden te vertalen naar jouw taalgebruik.

Meerdere tradities door de eeuwen heen hebben voorspeld dat er een tijd zou komen waarin het licht op aarde zou toenemen en dat er dan sprake zou zijn van een enorme bewustzijnsgolf, die alles aan het licht brengt dat geen licht of liefde is. Zoals angst, dwang en alles wat ten koste gaat van mens, dier en plant. In deze tijd zouden bestaande machtsstructuren worden afgebroken, iets wat een enorme chaos zou geven. Chaos die nodig is om iets nieuws te laten ontstaan: een wereld meer gebaseerd op liefde en respect voor alles wat leeft. Die tijd is nu. Focus je niet op angst en problemen en vecht er niet tegen, maar weet dat alles wat nu gebeurt onderdeel is van een intelligent kosmisch transformatieproces. Een soort universele schoonmaak waar alles wat niet klopt aan het licht komt, zodat het kan transformeren.

Dat zijn de dingen buiten onszelf, die we in het nieuws zien, maar net zo goed de dingen in onszelf. Zoals je overlevingspatronen, jouw eigen angsten, je neiging om controle te houden over het leven, je pijnpatronen en die van je voorouders. Het wordt op dit moment allemaal (door jou heen) getransformeerd. Blijf daarop vertrouwen.

Adviezen

  • Stel je voor dat er vrede op je neerdaalt, waardoor je helemaal kunt ontspannen in wie je bent. Zonder iets te hoeven doen.
  • Glimlachen en genieten van wat je doet versterkt de beleving.
  • In feite zijn wij onbegrensde lichtwezens, maar de meeste mensen kunnen daar niet volledig bij. Maar elke voorstelling die je daarvan creëert waardoor je het sterker kunt ervaren brengt het dichterbij je eigen potentie. Zo kun je wat wennen aan de kracht die in je zit. Bijvoorbeeld via meditatie.
  • Lichtkracht mag je activeren, het gaat niet altijd vanzelf. Dus tot slot mag je die lichtkracht in jezelf uitnodigen. Door je voor te stellen hoe je wordt geholpen en ondersteund in een bepaalde situatie in je leven. Hoe het je helpt sterker te worden. Laat het vervolgens weer los en vertrouw dat je geholpen wordt.