Welkom bij de zesde en laatste video uit deze serie, voordat je eventueel gaat verdiepen met de volgende video’s. In deze video gaan we samen evalueren. Waar sta je nu? Wat heeft het je tot nu toe gebracht? En hoe nu verder?

In de komende veertien dagen heb je de kans om enorm te verdiepen. Door middel van een speciaal voedingspatroon ‘een dieta’ en een hogere dosering Shambala waarbij ik je via de volgende video serie coach. Voordat we dat gaan doen wil ik een moment nemen om samen te evalueren. En om vooruit te kijken naar het vervolg van jouw pad. Wat is er gebeurd sinds je bent begonnen met het nemen van Shambala? Hoe ben jij al gegroeid? Het is goed om daar even bewust bij stil te staan. Misschien heb je al heling ervaren of meer helderheid gekregen op je pad. Welke richting je op wilt, welke keuzes je wilt maken of wat je doelstelling is…

In deze video ontdek je:

  • Hoe je al bent gegroeid sinds je begonnen bent met Shambala en wat het je tot nu toe heeft opgeleverd.
  • Hoe je deze journey enorm kunt gaan verdiepen.
  • Hoe je het leven kunt zien als één groot speelveld en hoe we dit pad met elkaar bewandelen.
  • Hoe we als mensen elkaar spiegelen, waardoor je via de ander delen van jezelf kunt zien die je eerder nog niet goed kon zien.  
  • Hoe ik tijdens een van mijn eerste ceremonies met plantmedicijnen het inzicht kreeg dat ik nu het tweede deel van mijn leven inging, waarin alles anders zou worden (en dat dit inderdaad klopte).
  • Wat de volgende stappen zijn op jouw eigen pad.

Bekijk hier de video

Je bent gestart met iets groots: je pad van heling. Heling van je fysieke lichaam, van je emoties, van je ziel en je energetisch veld. Dat is niet iets wat je in veertien of dertig dagen afmaakt. Dat is een reis die we ons hele leven aan het bewandelen zijn. Het is niet iets wat je kunt versnellen, je kunt je er alleen maar bewust van zijn en er aandacht voor hebben. Deze innerlijke reis is er ook op gericht om de subtiele signalen van je ziel te kunnen horen. Zodat je steeds meer gaat doen wat écht bij je past.

Opdracht: samen evalueren
Neem nu een aantal druppels Shambala onder je tong, ik doe met je mee. Laat deze zo lang mogelijk in je mond om je echt te verbinden met het plantmedicijn. Breng je aandacht naar je hartgebied en adem diep tot in je buik en blaas rustig uit. Laat de inademing vanzelf volgen en blijf zo rustig, bewust en diep doorademen. Breng je aandacht naar ‘binnen’ en naar je lichaam. Geef alles de ruimte wat opkomt. Geef jezelf toestemming om je gevoelens te voelen. Blijf aanwezig (presence) wat er ook bij je opkomt. Je hoeft het niet te begrijpen. Vlucht er ook niet van weg. Pak eventueel je notitieblokje erbij en evalueer met de volgende vragen.

  • Wat is het pad wat je tot nu toe hebt bewandeld?
  • Hoe is je leven tot nu toe geweest?
  • Wat droom je voor de voortzetting van jouw pad?
  • Wat zijn je verlangens?

Onderzoek de subtiele signalen van je ziel in de stilte na deze video.

Wanneer je al het vervolgtraject voor de komende veertien dagen hebt aangeschaft, dan gaan we de aankomende twee weken meteen door. Wanneer je dat nog niet hebt gedaan, klik dan op deze link om het alsnog te bestellen.