Misschien vraag je je af wanneer het werkt! Daar wil ik het in deze video met je over hebben. Ook wil ik het hebben over het zetten van een intentie en ontvangen wat het medicijn je geeft. En het verschil daartussen… Dus fijn dat je weer kijkt!

In deze video ontdek je:

  • Wanneer Shambala werkt en hoe je de taal van de Teacher Plant leert begrijpen
  • Waarom de wet van aantrekking een grote rol speelt als je Shambala gaat gebruiken en hoe dat werkt
  • Hoe je je dieper kunt verbinden, met jezelf en met anderen
  • Hoe je een intentie kunt zetten als je met Shambala gaat werken en hoe de Teacher Plant jouw daar mogelijk dichterbij brengt

Bekijk hier de video

Wanneer werkt het?
Wanneer gaat het nou iets doen? Als je op deze manier, met een Teacher Plant, gaat microdoseren, ga je het vermogen ontwikkelen om de subtiele veranderingen te gaan herkennen en opmerken. Dat kunnen zowel de subtiele veranderingen in je lijf zijn of in je emoties als verlangens van je ziel bijvoorbeeld doordat je de ruimte en tijd neemt om ze te horen. Of misschien wel de subtiele veranderingen die in je leven gaan plaatsvinden. Zoals ik in video 2 heb uitgelegd is jouw energieveld het vierde niveau van heling. Als er dingen in jouw energieveld gaan helen, dan ga je ook andere situaties aantrekken in je leven (misschien ken je wel de theorie van de wet van aantrekking). Het kan ook zijn dat je situaties gaat aantrekken in je leven die je gelegenheid geven iets te helen in jezelf. Het kan ook zijn dat je veel meer voorspoed gaat aantrekken in je leven omdat je dat in jezelf heelt wat het nog in de weg stond. Misschien nieuwe kansen of een nieuw begin!    

Het is dus wel goed om je bewust te zijn dat wat Shambala je presenteert mogelijk heel subtiel kan zijn. Dat hoeft niet, maar het kan wel. Het medicijn presenteert als het ware aan je wat er in je leeft en dat waar je liefdevol naar mag kijken in jezelf. Zodat je gelegenheid krijgt om het te helen.

Intentie zetten
We kunnen dus maar tot op zekere hoogte onze intentie zetten. Intenties als: ik neem Shambala om dieper te verbinden. Of: ik neem Shambala om de liefde van mijn leven te vinden of om mijn zielsmissie te vinden of iets dergelijks. Want het geeft ons niet altijd (direct) wat we willen, maar het geeft ons wel altijd wat we nodig hebben om daar uiteindelijk te komen! Hoe lang of kort het ook duurt. Als je bijvoorbeeld de liefde van je leven graag wilt ontmoeten, dan is dat de intentie die je zet als je Shambala gaat gebruiken. Het kan zijn dat er vervolgens heel veel verdriet opkomt over een relatie die allang voorbij is of veel verdriet over de scheiding van je ouders toen je klein was of misschien boosheid daarover. Alles wat je eerder nog niet goed hebt kunnen verwerken. Nog geen plek hebt kunnen geven, maar wat je nu wel tegen kan houden om weer gelukkig te zijn in de liefde. Het enige wat je dan kan doen is de BAP methode volgen zoals uitgelegd in video 3. Bewust ademen, aandacht geven aan wat er speelt en bij al je emoties en gevoelens aanwezig blijven zodat ze verwerkt kunnen worden. Laat de Teacher Plant je vertellen wat je hebt te helen. 

Opdracht: een korte evaluatie
Neem voor deze opdracht zeker een half uur. Sluit je ogen (met of zonder een paar druppels Shambala). Pak je notitieboekje erbij en ga noteren: wat voel ik? Welke veranderingen heb ik al kunnen waarnemen? Wat doet zich voor? Wat doet zich voor in mijn leven? Wat doet zich voor in mij? Wat doet zich voor van buitenaf in relatie tot mij? Wat is er misschien gebeurd aan onverwachte dingen die ik nog niet goed begreep? Wat doet zich voor in mijn fysieke lichaam en wat doet zich voor in mijn emoties? En wat doet zich voor in de zin van verlangens? Wat is misschien een nieuw verlangen dat is opgekomen in mij? Dat zijn de vragen die je in deze evaluatie mag gaan beantwoorden.

Tot de volgende video, dan gaan we het hebben over acceptatie.