Welkom en wat mooi dat je Shambala hebt aangeschaft in combinatie met dit programma. Ik ga je meenemen op een reis zodat je weet hoe je met deze Teacher Plant kunt werken en hoe je de boodschappen van de Teacher Plant kunt ontvangen. Zodat je ze vervolgens kunt integreren in je leven. Want door te werken met deze Teacher Plant zet jij de stap naar een heel nieuw begin in je leven!

Deze druppels zijn niet zomaar een superfood, multi-vitamine of een voedingssupplement, het is een natuurlijk kruidenpreparaat op basis van Caapi en Bobinsana uit het Amazonegebied. Een zogenoemd plantmedicijn. Het doel is om verbinding te maken met de spirit van deze plant, het helpt je om je hart energetisch te openen en meer eenheid te ervaren. Het helpt je te helen als er iets geheeld mag worden in jezelf. In tegenstelling tot sommige andere plantmedicijnen heeft Shambala geen hallucinerende werking, deze geeft ons geen visioenen en brengt ons niet buiten ons lichaam. Shambala zorgt wel voor een iets veranderende staat van zijn, meer open en in een diepere verbinding met jezelf.     

In deze video ontdek je:

  • Waarom plantmedicijnen ons niet altijd geven wat we willen, maar wel altijd wat we nodig hebben. 
  • De ene vraag die je zelf dagelijks zou moeten stellen voordat je Shambala neemt – dit verbetert je resultaat.
  • Wat het je oplevert als je vertrouwen durft te hebben en je verwachtingen loslaat.
  • Dat als je iets werkelijk heelt in jezelf, je er ‘doorheen’ bent en het nooit nogmaals hoeft te helen.
  • Waarom met Shambala werken, al lijkt het misschien een beetje abstract, eigenlijk heel praktisch is.  
  • Hoe je na deze komende 6 introductievideo’s nog kunt verdiepen door middel van een programma en een voedingspatroon zoals de sjamanen dat hebben in combinatie met Shambala ontwikkeld.
  • Wat je van het product Shambala wél kunt verwachten. 
  • Het persoonlijke verhaal van Jesse en zijn ervaring met dit plantmedicijn.
  • Wat microdosing is en hoe dat werkt. 

Bekijk hier de video

Verwachtingen loslaten en vertrouwen
Bij het gebruik van Shambala is het belangrijk dat je jouw verwachtingen loslaat. We kunnen niet sturen wat we graag willen van de Plant Teacher. We kunnen niet controleren wat het effect zal zijn. Je kunt het zo zien: plantmedicijnen zijn onderdeel van een grotere intelligentie, een groter bewustzijn. Werken met een plantmedicijn geeft ons de gelegenheid om ons eigen bewustzijn te vergroten door contact te maken met die grotere intelligentie. Je kunt het ook als intentie zetten om je te verbinden met het grotere bewustzijn dat er is, met het ‘al’ en je te informeren. Hier is dus vertrouwen voor nodig. 

Ook vertrouwen dat wat je ook tegenkomt, of het nou leuk voelt of niet, je dient. Dat als je er doorheen gaat, er een nieuw begin voor je ontstaat. Dat het als een bevrijding voelt!   

Wanneer kun je Shambala niet gebruiken?
Denk aan je veiligheid, wees je bewust dat je met een plantmedicijn werkt. Je kunt dit absoluut niet innemen als je gaat rijden, als je zwanger bent of als je medicatie gebruikt (vooral niet bij antidepressiva). Je kunt dit ook niet zomaar gebruiken als je onder behandeling bent van een therapeut, psycholoog of psychiater. Als in je familie schizofrenie voorkomt of andere psychische stoornissen.

Wat kun je van Shambala verwachten?
Als je meerdere druppels neemt en de stilte vervolgens opzoekt (bijvoorbeeld in meditatie) zal je merken dat er meer loskomt en in beweging komt. Bijvoorbeeld emoties. Of dat je diepe inzichten krijgt over jezelf of over je leven. Toen ik zelf begon met microdosing (micro doseringen nemen van een plant medicijn) gaf het mij veel helderheid over situaties waar ik op dat moment mee zat. Ik kon boosheid loslaten en meer zachtheid en compassie ervaren. Het gaf me helderheid over welke keuzes ik moest maken en welke stappen ik wilde gaan zetten. Het gaf me de daadkracht en moed om die stappen ook werkelijk te nemen. Op de langere termijn kon ik contact maken met mijn grotere visie en missie in het leven en wat ik echt wilde neerzetten.

Ik heb dit pad zelf al jaren bewandeld en ik wil je laten zien wat er mogelijk is. Maar nogmaals: laat alle verwachtingen los als je gaat werken met Shambala. Ieder proces is anders, ieder mens heeft iets anders nodig in ieder moment en vertrouw dat Shambala je precies geeft wat je nodig hebt.  


Opdracht: Observeren
Tot slot een opdracht. Namelijk: wat voel je nu op dit moment? Wat speelt er? Maak eens een omschrijving van wat je voelt dat er innerlijk speelt. Welke verwachtingen heb je? Welke wensen heb je? Observeer dat! Deze opdracht gaat alleen maar over observeren. Je hoeft het niet te begrijpen, je hoeft er ook geen betekenis aan te geven en je hoeft het nu al helemaal niet te veranderen. Observeer je gevoel en laat het daarbij. Want de eerste grote stap tot verandering is veel meer helderheid krijgen tot dat wat je voelt en wat er innerlijk speelt.

In de volgende video gaan we het hebben over wat er gaat komen als je begint met Shambala. Wat gaat er gebeuren en hoe kan je daarmee omgaan.